Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ax Medya Nedir?

Ax Medya Nedir?

admin admin - - 4 dk okuma süresi
0

Ax Medya kullanıcılar sosyal medya kitlelerine arttırmaktadır. Kişiler gerek şahsi hesaplar olsun gerek kurum hesapları fark etmeksizin Ax Medya sayesinde hazırladığı paketler ile takipçi kitlelerine artırmaktadır. Ax medya yıllardır sosyal medya hesapları üzerine kişilere destekler vermektedir. Uzman kadrosu ve güvenilir ekibiyle kullanıcılara hesaplarının büyütüp ve hesapların daha tanınması konusunda yardımcı olunmaktadır. Kullanıcıların istedikleri takipçi kitlelerine hızlı bir şekilde erişmeleri sağlanmaktadır. Ax Medya tüm sosyal medya uygulamaları için hizmet vermektedir. Instagram, Twitter servisleri, Spotify servisleri, Tiktok servisleri, YouTube servisleri olmak üzere birçok uygulama için kullanıcılara hizmetler sağlanmaktadır. Verdikleri hizmet ile kullanıcıların hesaplarının tanınması ve çok kısa bir süre içerisinde etkin bir hale getirilmesi sağlanmaktadır.

Ax Medya kişilerin şahsi hesapları üzerinden hizmet vererek kullanıcıların takipçilerinin artırması sağlanmaktadır. Ax medya sadece instagram üzerinden değil birçok uygulama üzerinden kişilere destekler sağlamaktadır. Bu uygulamalardan biri de Twitter’dır. Twitter üzerinden alınacak Ax medya paketlerinde paketlerin özelliklerine göre fiyatlar değişmektedir. 10 beğeni ve %100 türk kullanıcı bulunan paketlerde kişilerin ödeyeceği tutar en uygun fiyatlı tutardır. 25 beğeni, %100 türk kullanıcı ve yüksek kaliteli hesaplar elde etmek isteyen kullanıcıların ödeyeceği tutar ise uygundur. 75 beğeni, yüksek kaliteli hesaplar ve şifre istenmeden 10 dakika sürede Twitter hesaplarına yükleme yapılacak paketler için istenen tutar da uygundur. Kişilerin bu paketler içerisinde alabileceği en yüksek beğeni sayısı 10.000’dir.Bu paketi almak isteyen kullanıcıların ödemesi gereken tutar daha fazladır.

Instagram Takipçisi Arttırma

Ax Medya Instagram takipçisi arttırmak isteyen kullanıcılarına 9 yıllık bir süredir destek vermektedir. Kullanıcılarına instagram takipçi satın al işlemleri ile destek vermektedir. Bu verdiği destekler ile kişilerin gerek kurumsal hesapları gerekse şahsi hesapları olsun fark etmeksizin büyümelerini sağlamaktadır. Verdiği destek hizmetleri ile sosyal medya hesaplarının en uygun strateji ve reklamlar ile daha çok tanınıp etkin bir hale getirilmesi sağlanmaktadır. Kullanıcılar Ax Medya sayesinde instagram hesaplarının çok kısa bir süre içerisinde büyümesini sağlamaktadır. Ax Medyanın düzenledi paketler ile istenilen takipçi sayılarını ulaşılabilmektedir.

Organik takipçi satın al paketleriyle Ax Medyadan birçok şey çok uygun fiyatlarda istenilen takipçi sayılarına ulaşılabilmektedir. Ax Medya instagram uygulaması üzerinden Türk takipçi satın alma, düşmeyen takipçi paketleri, kombo paketleri, işletme için her şey dahil paketler, hikâye izlenme paketleri, yorum satın al paketleri, otomatik izlenme satın al paketleri, aylık otomatik beğeni paketleri, geçici gerçek olmayan takipçi paketleri, kadın takipçi paketleri, profil ziyareti satın al paketleri, izlenme ve görüntülenme paketleri gibi birçok paket bulunmaktadır. Bu paketler ile kullanıcılarına çok kısa süre içerisinde uygun hesaplar sağlanmaktadır. Ax Medya tarafından düzenlenip çok uygun fiyatlara kullanıcılarına hizmet vermesi için düzenlenen paketler uygun fiyatlar ile sunulmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir