DOLAR 18,1100 0.14%

Palandöken: Piyasaları rahatlatıcı açıklamalar devam etmeli

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrağın yaptığı açıklamaları olumlu karşıladıklarını söyleyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnaf ve sanatkarın üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli  ve destekleyeci önlemler alınmalıdır” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yaptığı açıklamaları  esnaf ve sanatkarlar olarak olumlu karşıladıklarının altını çizen Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Piyasaları rahatlatıcı açıklamalar ve tedbirler  devam etmelidir. Özellikle esnaf ve sanatkarlarımızın vergi ve sosyol  güvenlik pirim yükleri bakımından hafifletici önlemler zaman  kaybedilmeden alınmalıdır. Diğer yandan ticari araçlara yönelik vergi  indirimleri devam ettirilerek istihdama katkı sağlanmalıdır” diye  konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.