bu Knicks hakkında soruşturulduğu bildirildi Boğalar koruma Zach LaVineancak 28 yaşındaki için istenen fiyat “dev” idi. AtletikFred Katz’dan.
Katz, “Diğer All-Star’lar, bu yaz da dahil olmak üzere yıllar içinde dedikodu değirmenine girip çıktılar,” diye yazdı. “New York, Chicago Bulls ile şutör guardları Zach LaVine hakkında temasa geçti, ancak bir lig kaynağının söylediğine göre, iki kez All-Star olmak için istenen fiyat ‘devasa’ydı. Atletik, bu yüzden LaVine Chicago’da kalıyor. Knicks ve Bulls, lig kaynaklarına göre asla yaklaşamadı.”
Katz’ın belirttiği gibi, iki taraf hiçbir zaman yakınlaşmadı, ancak ön büronun ilgiyle ulaştığını belirtmekte fayda var. Chicago, gelecekte LaVine’i şehir dışına çıkaran bir ticaret yapmayı seçerse, en azından istenen fiyatın biraz düşme şansı vardır ve eğer öyleyse, New York konuşmaya geri dönebilir.
2014-15 sezonunda iki kez All-Star ve All-Rookie seçilen LaVine, geçen sezon 77 maçta 24,8 sayı, 4,2 ribaund ve 4,5 asist ortalamaları yakaladı. Yedinci sezonuna Chicago’da giriyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.