Sivillere yönelik gerçekleştirdiği katliamlar nedeniyle büyük eleştiri ve tepki alan İsrail, Filistinlilere yönelik baskılarına devam ediyor.
İsrail güçleri, Kudüs‘ün Silsile Kapısı’nda bulunan dükkanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın fotoğrafını astığı için Filistinli İmad Ebu Hatice’ye para cezası verdi. Ebu Hatice yaptığı açıklamada, belediye, vergi dairesi ve İsrail polisinin ekiplerinin Kudüs’ün Silsile Kapısı’ndaki dükkanına baskın düzenlediğini belirtti.
Dükkanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı bulunduğu için kendisini cezalandırdıklarını belirten Ebu Hatice, “Nedeni sormaya çalıştım ama cevapları tek kelimeydi yasak” ifadelerini kullandı. Ebu Hatice, Kudüs’teki bu tür hareketlerin dükkanlarını terk etmeye ve kapatmaya zorlamayı amaçladığını ifade etti.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.