Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.
Rakibi karşısında iki defa geriye düşen siyah-beyazlı ekip ikinci yarıda etkili bir oyun sergiledi. İlk yarıyı 2-1 geride tamamlayan Beşiktaş, Josef de Souza’nın iki golüyle sahadan 2-2 berabere ayrıldı.
Bu sezon dördüncü kez rakipleriyle berabere kalan Beşiktaş, puanını 25’e yükseltti.
Süper Lig’de 10. kez puan kaybı yaşayan siyah-beyazlı ekip, 42 puanla justin tv lider durumda bulunan Trabzonspor’un 17 puan gerisine düştü.
Önder Karaveli yönetiminde 4 puan
Beşiktaş, 19 Yaş Altı Teknik Sorumlusu Önder Karaveli yönetimindeki 2 maçta 4 puan topladı.
Teknik direktör Sergen Yalçın’ın istifasının ardından görev verilen Karaveli yönetiminde geçen hafta Yukatel Kayserispor’u 4-2 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 17. haftada ise derbide Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.
Beşiktaş, ligdeki son 7 maçında altıncı kez puan kaybı yaşadı.
Geçen hafta Yukatel Kayserispor’u mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Kasımpaşa (1-1) ve Fenerbahçe (2-2) maçlarını beraberlikle tamamladı.
Beşiktaş son 7 bahis tahmin maçta Atakaş Hatayspor’a (0-1), Trabzonspor’a (1-2), Aytemiz Alanyaspor’a (0-2) ve GZT Giresunspor’a (0-4) mağlup oldu.
Son dönemdeki derbi maçlarda kolay yenilmiyor
Beşiktaş son dönemde derbi maçta yenilmeme geleneğini sürdürdü.
Siyah-beyazlı ekip, son 7 sezonda teknik direktörler Şenol Güneş, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın’nın yanı sıra teknik sorumlu Önder Karaveli yönetiminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile 26 derbi maçına çıktı.
Söz konusu 7 sezondaki 26 derbi banko kuponlar maçta Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı 12 galibiyet elde eden Beşiktaş, 8. kez sahadan beraberlikle ayrıldı.
Siyah-beyazlı ekip, iki rakibine bu dönemde 6 kez mağlup oldu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.